TRX Home 2 Suspension Training kit

TRX Home 2 Suspension Training kit er et helt nyt og innovativt træningssystem. Det giver dig mulighed for at udnytte alt det, TRX-træning har at tilbyde, direkte derhjemme. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for for at komme stærkt i gang, inklusive en professionel kvalitetsbase og letvægtstræningsudstyr. Tag din træning med udenfor, på rejser eller træn derhjemme – TRX Home 2 er perfekt, hvis du vil i gang med at træne TRX derhjemme.

TRX Home 2 Suspension Training kit
4
TRX Home 2 Suspension Trainer Kit Slyngetræner
4.5
TRX Home2
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585006870
Varenummer (SKU): 6275002045267739 Kategori:

TRX Home 2 Suspension Training kit

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Home 2 Suspension Training kit vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Home 2 Suspension Training kit fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Home 2 Suspension Training kit til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Home 2 Suspension Training kit har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

847585006870