TRX Kettlebell 20kg

TRX Kettlebell på 20 kg er en højkvalitets kettlebell. Vi kender allerede kvaliteten fra TRX gennem deres anerkendte slyngtræner. Samme gør sig gældende ved denne kettlebell, som giver dig en veludført crossfit kettlebell til en god pris. Håndtaget er skabt med professionelle materialer, der giver dig den mest optimale træningsoplevelse. Denne håndvægts kettlebell har et design, der er robust, tidløst og uden nogen former for ubehagelige kanter. Den er dertil nem at håndtere, da den kun vejer 20 kg, og har et ergonomisk design, der giver dig en komfortabel træningsoplevelse. Med denne kettlebell fra TRX kan du træne med crossfit og vægtløftning og samtidig få den bedste træningsoplevelse.

TRX Kettlebell 20kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585007921
Varenummer (SKU): 7105602088508409 Kategorier: ,

TRX Kettlebell 20kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Kettlebell 20kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Kettlebell 20kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Kettlebell 20kg til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Kettlebell 20kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585007921