TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter

Med TRX Duo Trainer Slyngtræner kan du få et effektivt træningsprogram med kropsvægt, som du kan nå ikke blot i fitnesscenteret, men også derhjemme. Dette sæt er designet til at give dig det bedste af både konditionstræning og styrketræning. Du har mulighed for at justere længden fra 2,5 – 3 meter, som giver dig mulighed for at finde den længde, som passer bedst til din træning. Med denne træner får du den klassiske gymnas in the tone: Professional-følelse, som du fortjener.

TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 - 3 meter
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 847585006696
Varenummer (SKU): 7105602088508436 Kategori:

TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Duo Trainer Slyngtræner Short 2,5 – 3 meter har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

847585006696