Tilbud

Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård

Træningselastikken fra ASG er designet til dig, der ønsker at tage din træning til det næste niveau. Den ekstra hårde træningselastik i sort har håndtag i plastik og har en højere modstand end en almindelig træningselastik. Denne træningselastik er perfekt til at træne mave, skuldre, ben, ryg og arme. Ved korrekt brug kan du lave et udvalg af øvelser, der hjælper dig med at opnå de professionelle resultater. Træningselastikken har et moderne look, der gør den velegnet til hjemmetræning.

Træningselastik med håndtag - Ekstra Hård
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASG
EAN: 5704796025876
Varenummer (SKU): 5992300987687558 Kategorier: ,

Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Træningselastik med håndtag – Ekstra Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796025876