Tilbud

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård

Forbered dig på at tage din træning til det næste niveau med TOORX Powerband Træningselastik. Dette elastik er ekstra hårdt og er det perfekte redskab til at skabe øget modstand i mange forskellige træningsøvelser, som strækøvelser. Det grønne elastik gør det let at måle din træningsperformance fra gang til gang, så du kan tage det første skridt mod målrettede resultater. Tag dit træning til et nyt niveau med TOORX Powerband Træningselastik.

DKK kr. 179,00
kr. 199,00
Toorx Powerband Træningselastik - Ekstra Hård
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975993461 Varenummer (SKU): 5992300323171633 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975993461