Tilbud

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård

Dette TOORX Powerband Træningselastik er det ideelle redskab til dig, der ønsker at forbedre din styrke og fleksibilitet. Det er ekstra ekstra hårdt, så du kan få det optimale ud af alle slags træningsøvelser – fra stræk til pull ups. Det er lavet af slidstærke materialer for at sikre den bedst mulige ydeevne og komfort. Uanset om du træner professionelt eller som hobby, vil du kunne opnå fantastiske resultater med dette TOORX Powerband Træningselastik. Det er nemt at tage med og håndtere, og du kan komme i gang med optimale træningsøvelser, som vil hjælpe dig med at opnå dine mål.

DKK kr. 199,00
kr. 259,00
Toorx Powerband Træningselastik - Ekstra Ekstra Hård
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975993478 Varenummer (SKU): 5992301789903849 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Powerband Træningselastik – Ekstra Ekstra Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975993478