Tilbud

Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk)

Blackroll Loop Band Træningselastik Let giver den perfekte mængde modstand til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Denne bånd elastik er lavet af Blackroll materiale for professionelle resultater og kan alsidigt anvendes til pullups, squats, skulderpresser, core-øvelser og meget mere. Elastikken er designet i et orange farvetone, som betyder, at den har en let styrke. Dette gør den ideel til begyndere, der søger at øge deres styrke på en sikker måde. Blackroll Loop Band Træningselastik Let kommer som et 1 stk bånd, så du kan nemt holde det med dig på farten.

DKK kr. 114,00
kr. 139,00
Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk)
4.5
DKK kr. 114,00
kr. 139,00
Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlackrollEAN: 4260346271632 Varenummer (SKU): 7105602088545627 Kategorier: ,

Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk) til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Let (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4260346271632