Tilbud

Toorx Latex Træningselastik – Let

Toorx Latex Træningselastik – Let er det perfekte valg til styrkelse af øvelser og øget hastighed. Dette elastiske bånd er lavet af højkvalitets latex i farven pink og har let fleksibilitet, som gør det ideelt til begyndere eller personer, der ønsker en let øvelse. Det er let at bære og har en holdbar konstruktion for at give dig mange timers træning. Toorx Latex Træningselastik – Let er det perfekte valg til at opnå resultater.

DKK kr. 49,00
kr. 59,00
Toorx Latex Træningselastik - Let
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975990408 Varenummer (SKU): 5992300414456371 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Latex Træningselastik – Let

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Latex Træningselastik – Let vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Latex Træningselastik – Let fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Latex Træningselastik – Let til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Latex Træningselastik – Let har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975990408