Tilbud

Toorx Latex Træningselastik – Hård

Toorx latex træningselastik – Hård er et smart elastikbånd fra det populære mærke Toorx. Dette elastikbånd i lilla giver dig en hård fleksibilitet, og det gør det muligt at gennemføre øvelser, der udfordrer din krops fleksibilitet. Vælg dette elastikbånd fra Toorx, når du træner og sikre dig et godt resultat.

DKK kr. 49,00
Toorx Latex Elasticband Strong 150 cm
4.5
DKK kr. 49,00
kr. 69,00
Toorx Latex Træningselastik - Hård
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975990422 Varenummer (SKU): 5992300468040460 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Latex Træningselastik – Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Latex Træningselastik – Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Latex Træningselastik – Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Latex Træningselastik – Hård til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Latex Træningselastik – Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975990422