TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black

TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black er det perfekte valg til professionel vægttræning. Med dens gummibelagte jernkerne og praktiske håndtag kan du træne forskellige øvelser og opnå maksimal styrke og funktionel træning. Uanset om det er styrkeløft eller funktionel træning, er denne vægtskive ideel til at nå dine træningsmål.

TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000181489
Varenummer (SKU): 7105600194220932 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TITAN LIFE Weight Disc Vægtskive 15 kg Rubber Ø50mm Black har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000181489