TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg

TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg er en konkurrence kettlebell i stål, der er kendt for at have samme størrelse uanset vægt. Den er tilgængelig i vægtklasser fra 4 til 40 kg og er farvekodet efter internationale standarder. Med sin større bundflade giver den en professionel og stabil træningsoplevelse.

TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000024960
Varenummer (SKU): 7105600194194986 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TITAN LIFE PRO Kettlebell Competition 20kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000024960