Tilbud

Titan Life Løbebånd T95 PRO

Med Titan Life Løbebånd T95 PRO får du et professionelt løbebånd, der ikke går på kompromis. Motorens kraftige 4 hk AC motor giver dig mulighed for at løbe så meget som du ønsker. Det robuste løbebånd kan bære op til 185 kg og er velegnet til selv de mest intensiv træningssessioner. Nyd den professionelle kvalitet af dette løbebånd, og nå dine mål med Titan Life.

TITAN LIFE Løbebånd T95 Pro
4.5
Titan Life Løbebånd T95 PRO
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000122055
Varenummer (SKU): 7105600194082686 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Løbebånd T95 PRO

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Løbebånd T95 PRO vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Løbebånd T95 PRO fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Løbebånd T95 PRO til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Løbebånd T95 PRO har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000122055