Tilbud

Titan Life Løbebånd T60 TFT

Fordi det er udstyret med en 7’’ TFT-skærm, som giver dig mulighed for at løbe længere, hurtigere og mere komfortabelt. Motoren er udstyret med Smart Motion Technology, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. Skærmen er også udstyret med eksklusive programmer, såsom træningstider, tidshastighed og mange andre parametre. Sammen med det profesionelle design giver TITAN LIFE Treadmill T60 – TFT de bedste muligheder for at få mest muligt ud af din træning.

Titan Life Treadmill T60 - TFT
Titan Life Løbebånd T60 TFT
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000168237
Varenummer (SKU): 7105600194155786 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Løbebånd T60 TFT

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Løbebånd T60 TFT vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Løbebånd T60 TFT fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Løbebånd T60 TFT til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Løbebånd T60 TFT har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000168237