Tilbud

Life Runner LR22i TFT Løbebånd

So you can understand what is happening on the løbebånd. Du kan nyde en professionel træning hjemme, uanset hvad vejret er. Den har en stærk motor, der leverer en maksimal hastighed på 22 km/t, og du kan justere stigning og hastighed. Du kan også bruge den medfølgende pulsmåler, så du kan holde øje med din puls og tilsvarende justere din træning. Den er fremstillet af robuste materialer, der gør den holdbar og støvresistent. Hammer Life Runner LR22i Løbebånd vil gøre træningen let og sjov. Det er den perfekte måde at komme i form på!

Life Runner LR22i TFT Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251433207
Varenummer (SKU): 7105600194115396 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Life Runner LR22i TFT Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Life Runner LR22i TFT Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Life Runner LR22i TFT Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Life Runner LR22i TFT Løbebånd til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Life Runner LR22i TFT Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251433207