Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel

LCD display og kontrolpanel, der giver brugerne mulighed for at ændre beskæftigelseshastighed, modstand og programvalg. Den er udstyret med en let justerbar siddestilling og anvendeligt pedalstøtte, så du får den mest optimale træning. Star Trac 4-Series Recumbent LCD Display Siddecyklen er den perfekte motionscykel til alle former for træning og wellness.

Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434124397
Varenummer (SKU): 9036602146872341 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-RB LCD Display Siddecykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124397