Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel

It is a great choice for those who want to get serious about their fitness. Denne cykel har et 10″ LCD-display, som giver alle de nødvendige oplysninger om brugerens træningssessioner, som hastighed, tid, afstand og kalorieforbrug. Cyklen har også justerbare pedaler og sadelhøjde, så den passer til brugerens højde. Med denne recumbent bike kan brugeren også få adgang til indbyggede programmer, som hjælper med at gøre træningen mere effektiv og relevant. Denne cykels kvalitet gør den ideel til både nybegyndere og øvede cyklister. Det robuste ramme og støjsvage design betyder, at det er en fantastisk cykel til fitnesscentre eller private hjem.

Star Trac 4 Series 4-RB 10" Display Siddecykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434143275
Varenummer (SKU): 9036602127310633 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-RB 10″ Display Siddecykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143275