Tilbud

ProForm TDF 10.0 Spinningcykel

Cykelryttere. Den kommer med en 10″ HD skærm og interaktive programmer, som gør det muligt at træne som om du cykler på de berømte bjergetape. Derudover er den udstyret med kraftfulde og stille motorer, der sikrer en effektiv træning. Cyklen har også en ergonomisk designet sadel og justerbare pedaler, der sikrer komfort og stabilitet. Med ProForm Le TdF 10.0 spinningcykel kan du kombinere sjov og effektiv træning!

ProForm TDF 10.0 Spinningcykel
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ProForm
EAN: 0043619700886
Varenummer (SKU): 5234000047633703 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring ProForm´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

ProForm TDF 10.0 Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en ProForm, ProForm TDF 10.0 Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ProForm TDF 10.0 Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ProForm, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ProForm TDF 10.0 Spinningcykel til brug derhjemme

ProForm er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ProForm TDF 10.0 Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

43619700886