Tilbud

Tunturi Platinium PRO Spinningcykel

Med Tunturi Platinum Pro Spinningcykel kan du cykle som en professionel cykelrytter. Dette sværvægtsudstyr er designet til at hjælpe dig med at nå dine absolutte toppræstationer. Cykelen har manuel modstand, så du kan justere den efter dine evner og behov, og så du kan forblive fit og træne din udholdenhed. Gør cykelturen mere udfordrende og blive fit på samme tid med Tunturi Platinum Pro Spinningcykel.

DKK kr. 11.999,00
kr. 16.999,00
Tunturi Platinium PRO Spinningcykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842017302 Varenummer (SKU): 5992300233917144 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Platinium PRO Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Platinium PRO Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Platinium PRO Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Platinium PRO Spinningcykel til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Platinium PRO Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842017302