Tilbud

Abilica XS 3.0 spinningcykel

Med Abilica XS 3.0 spinningcykel kan du opnå en professionel træning derhjemme. Cyklen har et svinghjul på 20 kg. hvilket giver en god og stabil modstand. Computeren er udstyret med programmer, som du kan tilpasse til din træning. Den har også en indbygget pulsmåler, så du kan holde styr på din puls under træningen. Cyklens ergonomiske design gør den ideel til både opvarmning, lange ture og intervaller. Grib chancen og få denne fantastiske spinningcykel til en ekstra god pris, t.o.m. d. 31. maj eller så længe lager haves.

DKK kr. 4.995,00
kr. 6.495,00
Abilica XS 3.0 spinningcykel
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943728325 Varenummer (SKU): 5234000047562878 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica XS 3.0 spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica XS 3.0 spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica XS 3.0 spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica XS 3.0 spinningcykel til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica XS 3.0 spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943728325