Tilbud

Odin Vinyl Kettlebell 6kg

Kettlebellen er lavet af et stærkt støbejern, der sikrer en holdbar og stabil konstruktion. Det håndtag, der er designet til at give et godt og sikkert greb, er lavet af gummi, der gør det nemmere at holde fast. Den 6kg kettlebell er let at håndtere og passer til alle typer træningsprogrammer. Odin Vinyl Kettlebell 6kg er ideel til at tone og øge muskelstyrke og endurance. Med denne kettlebell kan du træne hele kroppen og få de resultater, du ønsker.

DKK kr. 148,00
kr. 239,00
Odin Vinyl Kettlebell 6kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237004568 Varenummer (SKU): 7105600194045629 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vinyl Kettlebell 6kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vinyl Kettlebell 6kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vinyl Kettlebell 6kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 6kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 6kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004568