Tilbud

Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

Niveau 1 (lav) , Niveau 2 (medium), Niveau 3 (hård), Niveau 4 (ekstrem) og Niveau 5 (professionel). Denne Niveau 3 elastik giver dig en moderat modstand og er perfekt til begyndere og motionister. Du kan bruge Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård til at træne dine arme, skuldre, ryg, ben, mave og andre muskelgrupper. Det er let at transportere, og kompakt nok til at du kan bruge det overalt. Prøv Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård, og få styrke og kondition med et enkelt redskab.

DKK kr. 54,00
kr. 80,00
Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård
4.5
DKK kr. 54,00
kr. 80,00
Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237005947 Varenummer (SKU): 7105602088469399 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237005947