Tilbud

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå

Then Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå giver dig mulighed for at træne hele kroppen uden nogen former for maskiner. Denne elastik er lavet af højkvalitets latex, der er fyldt med flere niveauer af modstand, der passer til enhver træning. Den er fleksibel og let at bruge, da den kan bruges som et træningsredskab i hjemmet. Med denne træningselastik får du en optimal træningseffekt med færre træningstimer. Den er også let at transportere, så den kan bruges på farten. Træningselastikken giver dig en komplet træning af kroppen for øget styrke og udholdenhed. Odins Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå er et ideelt valg for alle, der ønsker at få mest muligt ud af træningen.

DKK kr. 129,00
kr. 259,00
Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå
4.5
DKK kr. 129,00
kr. 259,00
Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237008122 Varenummer (SKU): 7105602088579218 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 0 X-Let Blå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237008122