Tilbud

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla

Odin TPE Yogamåtte 3mm Lilla er den perfekte yogamåtte til at udleve dine yogadrømme. Måtten er lavet af TPE-materiale af høj kvalitet, som er velegnet både til begyndere og øvede yogadyrkere. Med en tykkelse på 3mm og et stort format på 173cm x 61cm, sikrer måtten dig den stabilitet og støtte, du har brug for, når du laver din yoga. Måtten er også skridsikker og behagelig at træne på. Uanset om du træner derhjemme eller i et fitnesscenter, er Odin TPE Yogamåtte 3mm Lilla den perfekte yogamåtte til at komme godt i gang med din yoga.

DKK kr. 159,00
kr. 300,00
Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237003356 Varenummer (SKU): 7105600194149083 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Lilla har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003356