Tilbud

Odin Støbejern Kettlebell 36kg

Det er designet til at hjælpe dig med at forbedre styrke, mobilitet og balance. Med 36kg vægt, er denne kettlebell ideel til både nybegyndere og eksperter. Det er perfekt til at styrke kernemusklerne og opbygge styrke og smidighed. Det er også velegnet til vægtløftning, tabata og andre træningsprogrammer.Kettlebellen har ergonomisk form, som gør det nemt at holde og bruge. Din træning vil blive mere effektiv og mindre skadelig med Odin Kettlebell.Kettlebellen er slank og let at flytte, så du altid kan træne hvor som helst. Kettlebellen leveres ikke med gummibelagt fod, som vist på billedet. Med Odin Støbejern Kettlebell 36kg kan du få maksimal styrke og kondition, så du kan forbedre din træning og præstationer.

Odin Støbejern Kettlebell 36kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004766
Varenummer (SKU): 7105600194045633 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Støbejern Kettlebell 36kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Støbejern Kettlebell 36kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Støbejern Kettlebell 36kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Støbejern Kettlebell 36kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Støbejern Kettlebell 36kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004766