Tilbud

Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg)

Få professionel træning med dette 100 kg sæt Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang. Med dette samlede sæt har du mulighed for at træne stort set hele kroppen. Squat-øvelser er designet til at gøre dette sæt bedst muligt, men du har også muligheden for at træne dødløft. Vægtsættet er lavet af kvalitetsmaterialer til at sikre en robust og holdbar konstruktion. Det er perfekt til at få professionelle træningsresultater.

Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237008801
Varenummer (SKU): 7105600194086159 Kategorier: , , , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Semi Pro Squat Rack + Vægte & Vægtstang (100kg) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237008801