LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg

LMX39.2 er den professionelle olympiske swiss bar, perfekt til styrkeløftere og andre atleter. Det er fremstillet af stål med en forkromet finish, og er udstyret med multi-greb og fire forskellige grebsmuligheder (Ø30 mm). Med denne bar får du en højkvalitets vægtstang, der er perfekt til at udvikle styrke, smidighed og balance. Og med en vægt på kun 26 kg er den let at transportere, og perfekt til at tage med på farten.

LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436538557
Varenummer (SKU): 9036600402406242 Kategorier: ,

LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Swiss Bar Pro Vægtstang 26 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

7430436538557