Tilbud

Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver

Neutral in tone Med Odin Power Rack kan du nemt og praktisk opbevare dine vægtskiver. Stativet har 7 beslag, 3 på hver side og 1 øverst, så der er rigtig god plads til vægtskiver. Beslagene er 25 mm, så du kan være sikker på at vægtskiverne er godt beskyttet. Den professionelle danske udførelse giver stativet et flot look, der matcher din indretning og gør det nemt at holde styr på vægtskiverne.

Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237008290
Varenummer (SKU): 7105602088579355 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Power Rack Opbevaringsstativ Til Vægtskiver har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237008290