Nautilus Instinct Olympic Bænkpres

Olympic Bench fra Nautilus Instinct er den perfekte træningsbænk til at træne bænkpres. Bænken er lavet af et solidt materiale og er designet med to faste J-hooks, der giver mulighed for at sætte en vægtstang på bænken. Endvidere er der gummifødder, der sikrer at bænken står stabilt, selv under de mest intense øvelser. Med denne flade bænk kan du nemt udføre alle øvelser, såsom bænkpres, skulderpres og tricepsøvelser. Inviter vennerne med og træn sammen med Nautilus Instinct Olympic Bench bænkpres.

Nautilus Instinct Olympic Bænkpres
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nautilus
EAN: 5714434040109
Varenummer (SKU): 9036601599446639 Kategorier: ,

Nautilus Instinct Olympic Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Instinct Olympic Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Instinct Olympic Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Instinct Olympic Bænkpres til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Instinct Olympic Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Nautilus

EAN

5714434040109