Tilbud

Abilica Premium Weight Bench

Abilica Premium Weight Bench er et super kraftigt træningsredskab, der er designet til at kunne modstå meget og tungt brug. Med denne træningsbænk har du mulighed for at udføre alle de typiske styrkeøvelser, og bænken kan modstå belastning helt op til 750 kg. Med denne flotte træningsbænk fra Abilica får du et kvalitetsprodukt, der kan holde i mange år. Gør et godt tilbud og få en flinkbænk, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Abilica Premium Weight Bench
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943003071
Varenummer (SKU): 5234000039184018 Kategorier: , , , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium Weight Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium Weight Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium Weight Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium Weight Bench til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium Weight Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943003071