Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå

Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå giver dig en solid og kompakt ramme til at træne dine muskler. Den er udstyret med håndtag og hjul til nem transport samt gummifødder, der beskytter gulvet mod skrammer. Bænken er kompatibel med Nautilus’ øvrige styrkeserier, så du kan udvide dit træningsudstyr med flere funktioner. Med denne træningsbænk kan du udnytte alle dine træningsmuligheder.

DKK kr. 10.375,00
Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nautilus
EAN: 5714434040185
Varenummer (SKU): 9036600837240930 Kategorier: ,

Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Nautilus

EAN

5714434040185