LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner

Gør din slyngetræning endnu sikrere med LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner. Dette professionelle ophæng er perfekt til sikker ophængning af din slyngetræner. Det er let at installere og kommer med skruer og spændeskiver. Nyd den ultimative sikkerhed og stabilitet for din slyngetræning med denne LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner.

DKK kr. 185,00
LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434157524
Varenummer (SKU): 9036600402330083 Kategori:

LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. X-Mount Ophæng Til Slyngetræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

5714434157524