LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg

Opgrader din træning med LMX Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg. Denne vægtstang er designet til at give bedre balance og stabilitet under squats. Den innovative design giver en fordeling af vægten foran kroppen, hvilket gør det muligt at udføre squats mere behageligt og sikkert. Den kommer med 20 kgs belastning og er let at håndtere og transportere. Denne vægtstang er perfekt til at maksimere din træning og øge din styrke og kondition. Stræk musklerne og kom i bedre form med LMX Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg!

LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434123055
Varenummer (SKU): 9036600227146971 Kategori:

LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Safety Squat Bar Vægtstang 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

5714434123055