LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar

Optimer din rygtræning med LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar. Med et ergonomisk design lavet specifikt til smalle lat øvelser, giver dette håndtag en fokuseret og effektiv træningsoplevelse. Grebet er bevidst placeret med en afstand på omkring 60 cm, hvilket gør det ideelt til professionel brug.

DKK kr. 775,00
LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.EAN: 5714434179656 Varenummer (SKU): 9036600402363838 Kategori:

LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Foam Grip Narrow Lat Bar har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434179656