LMX. CPU kettlebell 12 kg

LMX. CPU Kettlebells kommer i vægt fra 8-24 kg. De har et sort, holdbart design, der ser godt ud både i dit gym og fitnesscenter såvel som hjemmegym. Disse kettlebells har en CPU-belægning, der gør dem meget holdbare og modstandsdygtige over for de fleste slag. De er ideelle til at bruge som fitnessværktøj, uanset om det er professionelt eller til hjemmet. Disse kettlebells vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning og give dig mulighed for at forbedre styrke og udholdenhed.

LMX. CPU kettlebell 12 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434159481
Varenummer (SKU): 9036600397918130 Kategori:

LMX. CPU kettlebell 12 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, LMX. CPU kettlebell 12 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. CPU kettlebell 12 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. CPU kettlebell 12 kg til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. CPU kettlebell 12 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434159481