LMX. Booty Band Træningselastik Level 1

LMX. Booty Band Træningselastik Level 1 er et professionelt træningsværktøj til at træne glute bridges, squats, hip thrusts m.m. Det er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og kan modstå mange hårde træningspas. Udover dette, er der fire forskellige niveauer, så du kan vælge det helt rigtige produkt, der passer til dine behov. Slut med at få dine træningselastikker knækket, og investér i en kvalitetselastik fra LMX.

DKK kr. 85,00
LMX. Booty Band Træningselastik Level 1
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.EAN: 5714434153793 Varenummer (SKU): 9036600046091104 Kategori:

LMX. Booty Band Træningselastik Level 1

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Booty Band Træningselastik Level 1 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Booty Band Træningselastik Level 1 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Booty Band Træningselastik Level 1 til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Booty Band Træningselastik Level 1 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434153793