Tilbud

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn

Odin’s Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn er en praktisk træningsløsning, som giver dig mulighed for at udføre øvelser, der styrker arme og ben. Elastikken er let at anvende og giver dig mulighed for at variere træningen, så du kan opnå det ønskede resultat. Elastikken er lavet i en holdbar latex, som gør den robust og slidstærk, så du kan bruge den over en lang periode. Odin’s Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn giver dig mulighed for at træne hele din krop effektivt og uden tidskrævende rejser til fitnesscenteret.

DKK kr. 169,00
kr. 279,00
Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn
4.5
DKK kr. 169,00
kr. 279,00
Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237008139 Varenummer (SKU): 7105602088579219 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 1 Let Grøn har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237008139