Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser.

Professionel EZ curl vægtstang fra Lifemaxx. Hver vægtstang har en fast vægt. Hovederne er dækket af solidt polyurethan (PU), og stængerne er egnet til intensiv, kommerciel brug. Selve stangen er af høj kvalitet og perfekt til biceps- og triceps øvelser.

Lifemaxx PU EZ Fast Vægtstang | 10-40 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434030230
Varenummer (SKU): 9036600284346042 Kategorier: , ,

Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser.

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx PU EZ Vægtstang (15 kg) – curl vægtstang, faste skiver. Utrolig slidstærk. Perfekt til biceps- og triceps øvelser. har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434030230