Tilbud

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå er det perfekte supplement til dit træningsudstyr. Skiverne er lavet af støbejern og belagt med et slidstærkt, farvet gummi. Det giver dem en høj kvalitet og styrke, der gør dem ideelle til professionel fitness træning og kommercielle fitnesscentre. Det 30 mm hul i midten af skiverne gør dem kompatible med traditionelle vægtskiver og gør det nemt for dig at opbygge dit eget træningsudstyr. Prøv Lifemaxx Body Pump skiverne og oplev en ny verden af træning.

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 7430436335361
Varenummer (SKU): 9036600872246498 Kategorier: ,

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx Body Pump vægtskive 2,50 kg Blå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436335361