Justerbar Bænk

Justerbar Bænk fra Justerbar er det perfekte valg til hjemmegym. Det er et billigere alternativ til traditionelle justerbare bænke for at få en støtte og komfort, når du træner. Bænkens ryglæn kan let indstilles i 7 forskellige vinkler, og sædet kan også justeres i 3 forskellige vinkler for en bedre træningsoplevelse. Derudover har den integrerede benpuder for optimal støtte. Hvis du leder efter en holdbar justerbar bænk, så er Justerbar Bænk det perfekte valg. Det har en stilfuld design og er ideelt til at udvikle dine træningsmål.

DKK kr. 1.700,00
Justerbar Bænk
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DKEAN: 630595703903 Varenummer (SKU): 9031301575198524 Kategori:

Justerbar Bænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Justerbar Bænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Justerbar Bænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Justerbar Bænk til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Justerbar Bænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595703903