Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres

Kan få mest muligt ud af dit træningsprogram. Det praktiske håndtag gør det let at indstille og justere højden af det justerbare stativ. Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres er et af de mest stabile og komplette vægteudstyr.

DKK kr. 9.900,00
Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: IntenzaEAN: 5714434169411 Varenummer (SKU): 9036600782660116 Kategorier: ,

Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Intenza, Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Intenza, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres til brug derhjemme

Intenza er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Intenza Free Weight Line Olympic Incline Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434169411