Tilbud

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ

Læder mod fugt og giver ekstra styrke. Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ er givet en unik X-SHOCK Teknologi for ekstra beskyttelse og komfort. De er lavet med et ergonomisk design, der giver et godt greb og komfortabel pasform. De har også en blød polstring, der giver ekstra støtte og beskyttelse i dine slag. Disse boksehandsker er et professionelt valg til alle, der søger høj kvalitet og komfort. De er ideelle til træning, konkurrencer og fritid.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251953125
Varenummer (SKU): 7105602088548928 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 12 OZ har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251953125