Tilbud

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ er det perfekte valg for professionelle boksere. Disse boksehandskerer er fremstillet af det slidstærke PU læder, som er produceret af oksehuder. Dette materiale er spaltlaget, farvet og narvsættet (præget med læder) og ender med et lag af PU-Polyurethan. Dette giver den perfekte beskyttelse og komfort til at udøve dit bokse-håndværk. Med disse højkvalitets boksehandsker, kan du være sikker på at du får den professionelle og sikre kvalitet, når du træner.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251953149
Varenummer (SKU): 7105602088548929 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker 14 OZ har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251953149