Tilbud

Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk

Højde fra en lav til en høj position, så du kan øge mængden af effektive træningsøvelser, du kan udføre med din træning.Bænken er fremstillet af højkvalitets materialer og er meget robust og holdbar. Den er udstyret med en ergonomisk kontureret sæde og ryglæn, der giver god støtte og komfort under træningen. Derudover har bænken en solid stålramme og en uundværlig sikkerhedsstop, som gør at du undgår skader.Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk er ideel til fitness nybegyndere og øvede, der ønsker at få det optimale ud af deres træning. Med denne bænk press bicepsbænk vil du hurtigt opleve markant styrkeøgning og muskelvækst.

Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251450709
Varenummer (SKU): 7105602088297334 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Bermuda XT Bænkpres Træningsbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Hammer

EAN

4005251450709