Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.)

Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) har støbt jern belagt med neoprene, der gør dem behagelige at holde. Den røde neoprene på 3kg håndvægtene er meget modstandsdygtig og øger holdbarheden. Grebet er tykke og robuste, så du kan træne professionelt. De ideelle vægte til øvelser som squats, pushups, triceps curls og meget mere. Prøv Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) og få den optimerede træningseffekt.

Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251663123
Varenummer (SKU): 7105600194115331 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Finnlo

EAN

4005251663123