Tilbud

Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel

Den Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel er perfekt til hjemmetræning. Den har hele 41 modstandsniveauer og et væld af træningsprogrammer, så du kan holde formen ved lige. Det 8 kg. store svinghjul sikrer en glat gangart, så du får en god træning. Denne motionscykel har både vertikal og horisontal justering, så du kan indstille cyklen til din kropsstørrelse, så du får en komfortabel træning. Med denne Finnlo motionscykel får du professionel træning lige derhjemme.

Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251315800
Varenummer (SKU): 7105600194114336 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Exum XTR BT Ergometer Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251315800