DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort

Med DRAX DA6U Motionscykel kan du nemt træne professionelt hjemme. Cyklen er udstyret med en stor 15,6″ HD touchskærm og et separat panel med aktuel træningsinformation såsom tid, distance, kalorier og puls. Desuden har cyklen en HDMI-opkobling, så du kan tilslutte til et tv, og en wifi-forbindelse, så du kan holde dig opdateret med de nyeste træningsprogrammer. Med DRAX DA6U Motionscykel kan du træne på dit niveau og få maksimal udbytte af træningen!

DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Drax
EAN: 5714434143367
Varenummer (SKU): 9036602088989973 Kategori:

DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX DA6U Motionscykel Grafit/Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143367