Tilbud

DRAX DA6R Siddecykel

Siddecyklen er udstyret med ekstra stærke pedaler for ekstra god træning, justerbar støtte og forhøjelse med 5 niveauer, justerbar sæde som kan sættes i højde og vinkler og indstille styret til den perfekte position. Alle funktioner er let tilgængelige direkte på cyklens display. Træn med DRAX DA6R siddecykel og få den bedste træning.

DRAX DA6R Siddecykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Drax
EAN: 5714434148034
Varenummer (SKU): 9036602088989970 Kategorier: ,

DRAX DA6R Siddecykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX DA6R Siddecykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX DA6R Siddecykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX DA6R Siddecykel til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX DA6R Siddecykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434148034