Tilbud

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer er den perfekte træningspartner til professionelle. Med dens funktionelle design kan den nemt pakkes væk efter brug. Den tydelige LCD-skærm viser distance, tid, hastighed, kalorier og puls, mens den indbyggede ergometer watt funktion kan generere 10-350 watt. Tag din træning til næste niveau med Finnlo Cleverfold CF70!

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251326004
Varenummer (SKU): 7105600194114338 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Cleverfold CF70 Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251326004