Tilbud

Finnlo Finum lll Crosstrainer

Finnlo Finum lll er en professionel crosstrainer med 10 magnetiske modstandsniveauer. 16kg svinghjulet sikrer et glat tråd i pedalerne. Den tydelige LCD-skærm viser distance, tid, hastighed, kalorier og puls, så du kan holde et overblik over din træning. Med den robuste konstruktion og kvalitetsmaterialer er Finnlo Finum lll det perfekte træningsredskab til at øge din træningsintensitet og -kapacitet.

Finnlo Finum lll Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251326202
Varenummer (SKU): 7105602088297135 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Finum lll Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Finum lll Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Finum lll Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Finum lll Crosstrainer til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Finum lll Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251326202