Tilbud

Finnlo Aquon Waterflow Romaskine

Med den Finnlo Aquon Waterflow Romaskine får du en helt unik træningsoplevelse, der føles som om du er på vandet. Det er en effektiv maskine med mulighed for at justere modstanden efter dit behov, så du kan træne optimalt. Maskinen har en maksimal brugervægt på 150 kg, og den er udstyret med en fodplade, der kan følge dine bevægelser. Dette sikrer dig en professionel træningsoplevelse.

DKK kr. 8.499,00
kr. 13.999,00
Finnlo Aquon Waterflow Romaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FinnloEAN: 4005251370601 Varenummer (SKU): 7105600194114367 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Aquon Waterflow Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Aquon Waterflow Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Aquon Waterflow Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Aquon Waterflow Romaskine til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Aquon Waterflow Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251370601